ALKÜ'DE MEYVE FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTU.

• 25 Mart, 2022
ALKÜ'DE MEYVE FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTU.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinde (ALKÜ), 21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında ALKÜ Gazipaşa Yerleşkesinde fidan dikim etkinliği düzenlendi. Üniversiteli gençlerde doğa bilincinin pekişmesi amacıyla düzenlenen faaliyete, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan Cengiz, Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı (MRB) Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fikret Işık, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler katıldı.

Avokado, keçiboynuzu, ceviz, erik, badem, nar, zeytin, erguvan, dut, söğüt, benjamin, yenidünya gibi meyve fidanlarının dikildiği etkinlikte ilk fideyi Rektör Kalan toprakla buluşturdu. Ardından fidelere can suyu verildi. Rektör Kalan, bu anlamlı etkinliği böylesi anlamlı bir günde organize eden ve emek veren herkese teşekkür etti.

Programın sonunda Rektör Kalan, etkinliğe katılan personel ve öğrencilerle fotoğraf çekildi.