ALKÜ GENEL SEKRETERİMİZİN OKULUMUZA ZİYARETİ

ALKÜ Genel Sekreteri Emre ÇALIŞKAN, üniversitemizin YAPI İŞLERİ ve TEKNİK DAİRE BAŞKANI HASAN KAYA, BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANI UMUT KUZKAYA, İDARİ ve MALİ İŞLER DAİRE BAŞKAN VEKİLİ SİNAN KARTAL ile okulumuza ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

ALKÜ Genel Sekreteri Emre ÇALIŞKAN ve ekibine Gazipaşa MRB MYO okul müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih UÇKAYA ile okul müdür yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Mehmet KAHYAOĞLU ve Öğr. Gör. Mehmet ÖZTÜRK eşlik etmişlerdir.

Okulumuzda bulunan programların çalışmaları, mevcut durumu ve gelecekte yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur. ALKÜ Genel Sekreteri Emre Çalışkan başta olmak üzere üniversitemizin YAPI İŞLERİ ve TEKNİK DAİRE BAŞKANI HASAN KAYA, BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANI UMUT KUZKAYA, İDARİ ve MALİ İŞLER DAİRE BAŞKAN VEKİLİ SİNAN KARTAL'a okulumuza yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Eski Site