İkram Hizmetleri Öğrencilerinden Yeni Bir Başarı Daha

Yüksekokulumuz İkram Hizmetleri Programı öğrencileri, 3.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, Travel Turkey, Türkiye  Aşıcılar Federasyonu ve İzmir Aşçılar Derneği Birlikteliğinde düzenlenen 2017 İzmir'in Şefleri Ulusal Yemek Yarışması'nda başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Emrah Köksal SEZGİN, Haşim DEMİRTAŞ, Funda İÇİNGİR gibi önemli iismlerin jüri üyeliği yaptığı yarışmada öğrencilerimiz, yarıştıkları kategorilerin tamamında madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

Yüksekokulumuzu temsilen butik pastacılık kategorisinde Şeyma DAĞLI altın, Arda GÜZEL bronz madalyaların sahibi oldu. Ayrıca Şeyma DAĞLI toplamış olduğu puanlarla butik pastacılık kategorisinde klasman birincisi olarak altın kupa ile ödüllendirildi.

Bireysel öğrenciler ana yemek kategorisinde ise öğrencilerimizden Recep ARTUN gümüş, Kaya COŞKUN bronz madalyaların sahibi oldu.

Arda GÜZEL, Şeyma DAĞLI ve Kaya COŞKUN üniversiteler en iyi ekip kategorisinde yüksekokulumuza bronz madalyayı getiren isimler oldu.

Yüksekokul olarak öğrencilerimizi  tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Eski Site