PORTO AMORE GENEL MÜDÜRÜ VE EXECUTİVE CHEF’İ GAZİPAŞA MRB MYO ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

• 15 Aralık, 2021

Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu İkram Hizmetleri Programı Öğretim Görevlileri organizasyonu ile İkram Hizmetleri ve Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencilerine yönelik söyleşi etkinliği gerçekleştirildi.
Porto Amore Genel Müdürü Erdoğan DİRİ ve Executive Chef Bayhan GENÇER Gazipaşa MRB MYO öğrencilerine “Alakart ve otel mutfakları arasındaki farklılıklar” konulu söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi kapsamında konuşmacılar çalışma hayatına başlamaya hazırlanan öğrencilerimize sektörel bilgi ve deneyimlerini aktardılar. Turizm sektöründe kariyer yapmak isteyen adaylarının özgeçmiş hazırlamasında dikkat etmesi gereken hususlar, misafir memnuniyetinin sağlanması için departmanlar arası işbirliğinin önemi, servis ve mutfak bölümlerinde çalışacak adayların taşıması gereken nitelikler ile ilgili konulara değinildi. Katılımcıların sunumlarını tamamlamalarının ardından Öğrencilerin, çalışma hayatına ilişkin merak ettikleri sorular yanıtlandı.
Söyleşi sonrasında Genel Müdür Erdoğan DİRİ ve Executive Chef Bayhan GENÇER ‘e Gazipaşa MRB MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fikret Işık tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.