ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ALANYA-GAZİPAŞA HAVALİMANI'NDA

• 30 Aralık, 2021
ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ALANYA-GAZİPAŞA HAVALİMANI'NDA

Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. Begüm Buse ÖZSAVANER ve Öğr. Gör. Ömer YENİPAZARLI önderliğinde ikinci sınıf öğrencileri Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na TAV Alanya - Gazipaşa Havalimanı İşletme A.Ş. ile HAVAŞ önderliğinde geziye katıldılar. Sivil Hava Ulaştırma ve Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri program öğrencilerinin katıldığı gezide, TAV Alanya - Gazipaşa Havalimanı Operasyon Müdürü Gülderen Hanım ve TAV Alanya - Gazipaşa Havalimanı SMS memuru Yunus Bey, HAVAŞ yer hizmetleri işletmesinden de Harekat Şefi Armağan Bey'in katılımları sayesinde program öğrencilerinin hem havalimanı işletmesinin hem de yer hizmetlerinin kapsam alanları hakkında bilgi aldılar. Gezi sırasında THY İstanbul uçağı operasyonunun da denk gelmesi ile güzel görüntüler ortaya çıktı. Yüksekokuldaki teorik bilgilerinin yanında havalimanındaki görüntüler sayesinde pratik bilgiler ile pekiştiren öğrenciler havalimanındaki çeşitli departmanlara ait bilgiler de aldıktan sonra geziyi sonlandırdılar.