2018-2019 BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Üniversitemizin örgün ve ikinci öğretim;

1. Ön Lisans programlarına Kurum İçi, Kurumlar Arası, Yurtdışı Yükseköğretim Kurumlarından Yatay Geçiş ve Ek Madde -1 kapsamında,

2. Lisans programlarına sadece Ek Madde-1 kapsamında,

Yatay geçiş yoluyla alınacak öğrencilerde aranılacak koşullar, gerekli belgeler ve son başvuru tarihleri aşağıda belirtilmiştir.

* Başvuru yapacak öğrencilerin Üniversitemize gelmesine gerek yoktur. Başvurular elektronik ortamda on-line olarak yapılacaktır. Posta, e-posta, kargo veya şahsen başvuru kabul edilmeyecektir.  Başvuru yapmak için tıklayınız.

* Yatay geçişle alakalı her türlü sorularınızı başvuru yapılmak istenen birime sorabilirsiniz. Birim İletişim Bilgileri İçin Tıklayınız.

* Kontenjanlar aşağıda ilan edilmiş olup, Ek Madde-1 kapsamında kontenjanlar ilgili programın ilgili yılında ÖSYS kılavuzunda ilan edilen kontenjanın %10'u kadardır.Ek Madde-1 Kapsamında ayrıca kontenjan ilan edilmez.

* Ek Madde-1 kapsamında geçiş yapmak isteyen öğrenciler Yatay geçiş Taahhütnamesi doldurup başvuru sayfasına yükleyeceklerdir. Taahhütname için tıklayınız.

Üniversitemizden Ek Madde-1 kapsamında daha önceki dönemlerde ayrılanlardan dönmek isteyenler, on-line başvuru yapmazlar. Bu öğrenciler başvuru tarihleri içerisinde birimlerine bir dilekçe ile başvurabilirler.

Başvuru Tarihleri

14-25 Ocak 2019

Değerlendirme Tarihleri

28-29 Ocak 2019

Sonuçların İlan Tarihi

30 Ocak 2019

Asil Kazanan Öğrencilerin Kesin Kayıt Tarihleri

31 Ocak-01 Şubat 2019

Yedek Kazanan Öğrencilerin Kesin Kayıt Tarihleri

04-05 Şubat 2019

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru İlanı için tıklayınız.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Kontenjanları (Kurum içi, Kurumlararası, Yurtdışı) için tıklayınız.

• 29 Aralık, 2018