EK SINAVLAR

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu 44. maddesi c fıkrası gereğince azami öğrenim süresini dolduran tüm öğrencilere bir defaya mahsus olmak üzere iki ek sınav hakkı verilmiştir.

Öğrenciler, sadece başarısız olduğu derslerin sınavlarına gireceklerdir.  Hiç almadığı veya alıp devamsız kaldığı derslerin sınavına giremeyeceklerdir.

Öğrencilerin, müfredatlarındaki derslerden hiç almadığı veya devamsız olarak kaldığı ders sayısı 6 ve üzeri olması durumunda ise sınavlara girmeleri mümkün olmamakla birlikte bu öğrencilerin ilgili madde gereği yüksekokulumuz ile ilişikleri kesilecektir.

Ek sınavlar aşağıda belirtilen tarihler arasında yapılacak olup, sınavlar ile ilgili hususlar önümüzdeki günlerde yüksekokulumuz web sayfasından ve ilan panolarından duyurulacaktır.

Öğrencilerin sınavlar için başvuru dilekçesi vermesine gerek yoktur.

SINAV ADI

BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ TARİHLERİ