GAZİPAŞA MRB MYO MUZKENT İLKOKULUNU ZİYARET ETTİ.

GAZİPAŞA MRB MYO MUZKENT İLKOKULUNU ZİYARET ETTİ.
  • 07 Mart, 2025
GAZİPAŞA MRB MYO MUZKENT İLKOKULUNU ZİYARET ETTİ.

GAZİPAŞA MRB MYO MUZKENT İLKOKULUNU ZİYARET ETTİ.

Gazipaşa Mustafa Rahmi BÜYÜKBALLI Meslek Yüksekokulu öncülüğü ile Gazipaşa Havacılık Ve Uzay Bilimleri Fakültesi,  ALKÜ Gazipaşa Kişisel Gelişim ve ALKÜ Gazipaşa Hürkuş Havacılar Topluluklarının  katılımlarıyla Muzkent İlkokulu’na ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi YETKİN ve şube müdürleri, Gazipaşa Mustafa Rahmi BÜYÜKBALLI Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet KAHYAOĞLU, Gazipaşa Mustafa Rahmi BÜYÜKBALLI Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ömer YENİPAZARLI, topluluk öğrencileri ve Muzkent Muhtarı Fatih GÖRGÜLÜER yer aldı.

Ziyaret kapsamında Muzkent İlkokulu bahçesinde anasınıfı öğrencilerine yönelik origami etkinliği yapıldı. İlkokul öğrencileri ile beraber duvar resimleri ve çeşitli oyunlar gerçekleştirildi.  8 Mart Dünya Kadınlar Günü için topluluk öğrencileri hazırlamış oldukları origami tekniğiyle hazırlanan hediyelerini, ilkokulda görev yapan kadın öğretmen ve personellere takdim etti.

Etkinlik, topluluk öğrencilerinden anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine sunulan çeşitli hediyeler ve fotoğraf çekimi ile son buldu.