GAZİPAŞA MUSTAFA RAHMİ BÜYÜKBALLI MESLEK YÜKSEKOKULU AŞÇILIK PROGRAMI, GASTROANTALYA, 4. ULUSLARARASI GASTRONOMİ VE MUTFAK YILDIZLARI BULUŞMASI'NDAN ÖDÜLLERLE DÖNDÜ.
GAZİPAŞA MUSTAFA RAHMİ BÜYÜKBALLI MESLEK YÜKSEKOKULU AŞÇILIK PROGRAMI, GASTROANTALYA, 4. ULUSLARARASI GASTRONOMİ VE MUTFAK YILDIZLARI BULUŞMASI'NDAN ÖDÜLLERLE DÖNDÜ.
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması (GastroANTALYA) 15-18 Kasım tarihleri arasında Cam Piramit ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi. 36 ülke, 500 ulusal ve 250 uluslararası yarışmacı ile 140 jüri üyesinin katılımlarıyla gerçekleşen yarışmalara, Alanya Aladdin Keykubat Üniversitesi Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 6 kategoride
katılım sağladı. Katılım gerçekleştirilen kategorilerde;
- Üniversite Düzeyi Okullar için Öğrenci Makarna Yarışmasında, Feride TEKİN Altın Madalya,
- Yılın En İyi Üniversite Ekip Yarışmasında Ahmet Alperen KAŞLI, Nedim Can AVŞAR, Zeynep PADAK Gümüş Madalya,
- Üniversite Düzeyi Okullar için Öğrenci Pizza Yarışmasında, Melisa Esra DOMAN Gümüş Madalya,
- Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışmasında Açelya UZUN, Feride TEKİN, Esra BEKTAŞ Bronz Madalya,
- Üniversite Düzeyi Okullar için Öğrenci Aşçı Balık Yarışmasında Mahmut KULAK Bronz Madalya,
- Üniversite Düzeyi Okullar için Öğrenci Aşçı Ana Yemek Yarışmasında Yunus Doğukan SUİÇMEZ Bronz Madalya kazanarak üniversitemizi gururlandırdı.
Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu, Aşçılık Programı öğrencileri katılım sağladığı 6 kategoride de madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Öğrencilerimizin yarışmalara katılmasında ve hazırlanmasındaki özverili çalışmaları ve destekleri için Aşçılık Programı öğretim elemanlarımız Öğr. Gör. Hakan GÖRÜR, Öğr. Gör. Mehmet Burak YILMAZ ve Öğr. Gör. Hilmiye KISA’ya teşekkür ederiz. İzleyici olarak büyük
destek veren öğrencilerimizi tebrik eder, yarışmalara katılım sağlayan öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.