GAZİPAŞA MUSTAFA RAHMİ BÜYÜKBALLI MESLEK YÜKSEKOKULU AŞÇILIK PROGRAMI SEKTÖRÜ TEMSİL EDEN ŞEFLER İLE EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR.
GAZİPAŞA MUSTAFA RAHMİ BÜYÜKBALLI MESLEK YÜKSEKOKULU AŞÇILIK PROGRAMI SEKTÖRÜ TEMSİL EDEN ŞEFLER İLE EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR.
My Lome Luxury Resort Hotel Executive şefi Hayrullah DEMİRAY, Executive Sous şefi Mehmet TUNÇ ve İtalyan mutfağı alakart şefi Davut AKBAŞ "Alakart restoran başlangıç, ana yemek ve tatlı tabağı örnekleri" ne ilişkin workshop gerçekleştirmiştir. Uygulama mutfağında gerçekleşen etkinlikte değerli şefler sektör deneyimlerini, alakart mutfakta servis edilen deniz ürünlerine ilişkin püf noktalarını ve özel reçetelerini aşçılık programı öğrencileriyle paylaşmışlardır. Yaptıkları uygulamalar ve aktardıkları deneyimler ile şefler öğrencilerimize katkı sunmuştur.
Yüksekokul müdürü Doktor öğretim üyesi Mehmet KAHYAOĞLU tarafından workshop'u gerçekleştiren değerli şeflere teşekkür belgesi takdim edilmiştir.