İkram Hizmetleri ve Aşçılık GASTROANTALYA'DA
Yüksekokulumuz İkram Hizmetleri ve Aşçılık Programı öğrencileri teorik derslerde gördükleri sektörel yaklaşımları yerinde incelemek, bu alanda faaliyet gösteren firmalar aracılığı ile sektörü yakından tanımak için 17-20 Kasım 2022 tarihinde Gastro Antalya Uluslararası Gastronomi Mutfak Yıldızları Buluşması ‘22 ye katıldı. Aşçılık programı öğretim elemanlarımız Öğr. Gör. Hakan GÖRÜR, Öğr. Gör. Hilmiye KISA, Öğr. Gör. Mehmet Burak YILMAZ ile ikram hizmetleri ve Aşçılık bölümü öğrencileri hocalarımız vasıtasıyla sektörde çalışan şeflerle tanışma, uluslararası yarışmaları gözlemleme, tadım yapma şansını yakaladı.