YÜKSEKOKULUMUZDA ÇİKOLATA KEYFİ
Yüksekokulumuz İkram Hizmetleri Programı öğretim görevlileri ve öğrencilerin katılımlarıyla çikolata yapma etkinliği gerçekleştirilmiştir.
İkram hizmetleri programı öğretim elemanlarımızın gerçekleştirdiği etkinliğe konuk şef olarak katılan DU&KA Çikolata İşletmecisi Duygu KAYA çikolatanın tarihsel gelişimi hakkında bilgi verirken, öğrencilerin çikolata yapımı ile ilgili sorularını yanıtladı. Gazipaşa MYO uygulama mutfağında gerçekleşen etkinlikte temperleme yöntemi ile çikolata yapım teknikleriyle öğrenciler çikolata yapmanın tüm aşamalarını uygulamalı olarak deneyimlemiş oldu. Katılımlarından dolayı Duygu Kaya ya teşekkür ediyoruz.