12. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivalinde Yüksekokulumuzu Temsil Eden Hocalarımıza Teşekkür Belgesi

• 25 Ekim, 2022

Yüksekokul Müdürümüz Doc.Dr. Yavuz Uysal, 12. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivalinde Yüksekokulumuzu temsil eden Aşçılık Programı Hocalarımız Öğretim Görevlisi Hilmiye Kısa, Öğretim Görevlisi Mehmet Burak Yılmaz, Öğretim Görevlisi Hakan Görür ve Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı hocamız Öğretim Görevlisi Safiye Aşıklı'ya teşekkür belgelerini takdim etti. Değerli Hocalarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.