13. ÇEKİRDEKSİZ NAR VE TROPİKAL MEYVE FESTİVALİ ÇOŞKUYLA KUTLANDI

• 30 Ekim, 2023
13. ÇEKİRDEKSİZ NAR VE TROPİKAL MEYVE FESTİVALİ ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali Gazipaşa Kaymakamlığı, Gazipaşa Belediyesi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokul ve diğer kurumların katkıları ile gerçekleştirildi. Çok sayıda renkli etkinliklerin gerçekleştirildiği festivalde 27-28-29 Ekim tarihleri arasında Damaklarda Gazipaşa Tropik Kokteyl, Damaklarda Gazipaşa Tatlı Tabağı ve Damaklarda Gazipaşa Butik Pasta Ekip yarışmaları düzenlendi.
28 Ekim tarihinde gerçekleşen yarışmalara Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Altso Turizm Meslek Yüksekokulu, Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu, Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katılmıştır.
Yüksekokulumuz Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık ile Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerimiz Zeynep Padak, Melisa Doman ve Aleyna Tatlı Damaklarda Gazipaşa Butik Pasta Ekip yarışmasında altın madalya alarak kategorisinde birinci olmuştur. Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencimiz Yalçın Uysal ise Damaklarda Gazipaşa Tropik Kokteyl Yarışması’nda bronz madalya alarak kategorisinde üçüncü olmuştur. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Etkinlikler içerisindeki özverili çalışmalarından dolayı Aşçılık programı öğretim elemanlarımız Öğr. Gör. Hakan GÖRÜR, Öğr. Gör. Hilmiye KISA ve Öğr. Gör. Mehmet Burak YILMAZ’a teşekkür ederiz.