ÇELEBİ HAVA SERVİSİNİN YÜKSEKOKULUMUZA ZİYARETİ

• 15 Aralık, 2023
ÇELEBİ HAVA SERVİSİNİN YÜKSEKOKULUMUZA ZİYARETİ

Üniversite - Sektör işbirliği çerçevesinde Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulumuza Antalya Havalimanı Çelebi Hava Servisi yetkilileri ziyarette bulundular. Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KAHYAOĞLU, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ömer YENİPAZARLI, program öğretim elemanları Öğr. Gör. Tahsin ALTINKURT, Öğr. Gör. Begüm Buse Güven, Antalya Havalimanı Çelebi Hava Servisi İnsan Kaynakları yetkilisi Filiz SARI, Kayıp Eşya Şefi Aydın AYVAZ, Harekat Şefi Hüseyin KAYA, Yolcu Hizmetleri Şefi Hasan AYRANCI'yı karşıladılar. Üniversite - sektör işbirliğini daha da ileriye götürmek adına birtakım ikili görüşmeler gerçekleşti.

13.30'da Gazipaşa MRB MYO Konferans salonunda gerçekleşen konferansta öncelikle kendilerini tanıtan misafirlerimiz sonrasında şirketleri hakkında bilgi verdiler. Konferansın ilerleyen süreçlerinde soru - cevap şeklinde gerçekleşirken öğrencilerin ve sektörün birbirlerinden beklentiler ve temenniler dile getirildi. Antalya Havalimanı Çelebi Hava Servisi yetkilileri konferans sonunda öğrencilerimize iş başvuru formlarını dağıttıktan sonra fotoğraf çekimi ile sonlanmıştır.

Antalya Havalimanı Çelebi Hava Servisi olarak kendilerine teşekkür ediyoruz.