DEĞERLİ İŞ ADAMI VE HAYIRSEVER ALİ BAL BEYEFENDİNİN MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA ZİYARETİ

• 15 Kasım, 2019

Tarım sektörünün tecrübeli ve öncü ismi Ali BAL, Meslek Yüksekokulumuzda göreve yeni başlayan Dr. Öğr. Üyesi Fatih UÇKAYA'yı makamında ziyaret etti.

Çalışma hayatına 1975 yılında başlayıp, 1985'ten günümüze tarım sektörünün içinde yer alan Ali Bal, yenilikçi faaliyetleri arz etmesi ve desteklemesiyle tarım sektörüne yön veren isimlerdendir. Gerek Gazipaşa'ya gerekse de okulumuzun yapımında da büyük emekleri olmuş bir hayırseverdir. Ziyaret, tanışma ve sohbet ortamında gerçekleşmiştir. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.