ERASMUS’ DAN İLK ÖĞRENCİ

ERASMUS’ DAN İLK ÖĞRENCİ
  • 15 Ekim, 2020
ERASMUS’ DAN İLK ÖĞRENCİ

Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin Polonya'da anlaşması olan Szczein Üniversitesi'nden, 2020 - 2021 Eğitim Öğretim yılı Güz Dönemi'nde Erasmus Programı kapsamında üniversitemize başvuru sonucunda Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü kazanan Jan ROCH, aynı zamanda Yüksekokulun ilk Erasmus Öğrencisi oldu.

                                                                   

Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı MYO'ya ERASMUS programı kapsamında gelen ilk öğrenci olan Jan ROCH, kayıt işlemleri Yüksekokul sekreteri Bilal DURUSOY tarafından gerçekleştikten sonra yerleştiği bölüm ile sorumlu olduğu dersleri iletecek öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Mehmet KAHYAOĞLU ile tanıştı. Tanışma sıcak bir ortamda gerçekleşirken ilerleyeceği yol ve yöntemler ile ilgili bilgiler verildi. 

Yüksekokulumuzdan Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Mehmet KAHYAOĞLU 'nun güz döneminde sunduğu Front Office Management (Ön Büro İşletmeciliği), Hotel Management (Otel İşletmeciliği), General Tourism (Genel Turizm), Travel Agencies and Tour Operations (Seyahat Acenteciliği ve Tur Operatörlüğü), Sustainable Tourism Management (Sürdürülebilir Turizm Yönetimi) derslerini alırken Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Meltem AKÇA 'dan Management and Organization (Yönetim ve Organizasyon) dersini almaktadır. 

Kendisine öncelikle ülkemize ardından da üniversitemize hoşgeldin diyor, döneminin başarılı geçmesini diliyoruz.

Welcome to TURKEY, Welcome to ALKÜ