GAZİPAŞA 'DA HAVACILIK TATBİKATI

GAZİPAŞA 'DA HAVACILIK TATBİKATI
  • 09 Aralık, 2021
GAZİPAŞA 'DA HAVACILIK TATBİKATI

Yüksekokulumuz Kahyalar'da tatbikata katıldı.

Alanya - Gazipaşa Havalimanı'nda olası uçak düşme tatbikatı düzenlendi. Alanya - Gazipaşa Havalimanı işletmecisi TAV Holding, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Gazipaşa İlçe Orman İşletme Müdürlüğü, Gazipaşa İlçe Jandarma ve Emniyet ekipleri, Gazipaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü ile diğer ilçe birimlerinin koordinasyonu ile Kahyalar sahilinde olası uçak düşme tatbikatı düzenlendi. 

Yüksekokulumuz öğrencilerinin büyük bir merak ve ilgi ile izlediği tatbikatta gerçeği aratmayan sahneler gerçekleşti. Tatbikat öncesinde Yüksekokul öğrencileri, yetkililer ile görüşerek tatbikattın nasıl gerçekleşeceği konusunda bilgi alırken diğer yandan Yüksekokulumuzdan mezun olan ve tatbikatta görev alan arkadaşlarımızla da keyifli sohbet gerçekleştirdiler. 

Tatbikatın sonlanması ile tatbikat sırasında görevli kişilere büyük bir alkış ile destek veren Yüksekokul öğrencilerimiz, tatbikat sonrasında Gazipaşa Kaymakam'ı Orhan ALTUN ve yetkililer ile fotoğraf çekimi gerçekleştirip anı ölümsüzleştirdiler.