GAZİPAŞA MRB MYO İKRAM HİZMETLERİ ÖĞRENCİLERİ İLE GOLD CITY HOTEL BULUŞMASI

• 24 Mart, 2022
GAZİPAŞA MRB MYO İKRAM HİZMETLERİ ÖĞRENCİLERİ İLE GOLD CITY HOTEL BULUŞMASI

Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu İkram Hizmetleri Programı Öğretim Görevlileri tarafından İkram Hizmetleri öğrencilerine yönelik teknik saha gezisi etkinliği gerçekleştirildi. Gold Ctiy Hotel Executive Chef ‘i Hayrullah DEMİRAY’ın kabulleriyle gerçekleşen ‘Konaklama işletmelerinin mutfakları ve ziyafet salonlarının incelenmesi’ konulu teknik saha gezisi sayesinde ikram hizmetleri öğrencileri derslerde görmüş oldukları teorik bilgileri yerinde gözlemleme imkanına sahip oldular. Öğrencilerin konaklama işletmelerinin mutfaklarının dizaynı, bölümlerini işleyişini, mutfakların hiyerarşik yapılarını ve mezun olduklarında sonra çalışma alanlarını inceleme olanağı sağlayan gezimizde ek olarak Gold Ctiy Hotelin bünyesinde bulunan farklı mutfak türlerinide görerek bilgilerini geliştirdiler. Öğrencilerimiz bunlara ek olarak Gold Ctiy Hotel bünyesinde bulunan ziyafet salonlarını inceleme ve öğrenmiş oldukları bilgileri, uygulamalı olarak yerinde görme fırsatı yakaladı. Katkılarından dolayı Gold Ctiy Hotel’e ve Hayrullah Demiray’a teşekkür ederiz.