GAZİPAŞA MYO AKADEMİSYENLERİNE UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNİN BİLGİLENDİRİLMESİ

• 21 Ağustos, 2020
GAZİPAŞA MYO AKADEMİSYENLERİNE UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNİN BİLGİLENDİRİLMESİ

ALKÜ Gazipaşa Mustafa Rahmi BÜYÜKBALLI MYO akademisyenlerine üniversitemizin COvid-19 sürecinde izlediği yol, yöntem ile 2020 - 2021 Güz yarıyılı Eğitim Öğretim döneminde gerçekleştirilecek Uzaktan Eğitim süreci ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

Gazipaşa Mustafa Rahmi BÜYÜKBALLI MYO Konferans Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına ALKÜ Uzaktan Eğitim ve Araştırma Merkezi Müdürü Mert GÜLSOY ile ekibi katıldı. Covid - 19 önlemleri ve tedbirleri kapsamında sosyal mesafe, maske ve dezenfektan akademisyenlerimiz tarafından dikkat edilerek toplantı gerçekleşti.

Covid - 19 ile ilgili ALKÜ 'de alınan önlemler ve uzaktan eğitim yolu ile akademisyenlerimizin izleyeceği yollar adım adım anlatıldı. Öğrenci odaklı ve süreç eğilimli bir yaklaşım ele alınması gerektiğini belirten Öğr. Gör. Mert GÜLSOY verimli bir söyleşi gerçekleştiğini ve akademisyenlerimizden gelen sorular üzerine aldıkları notlar ile bazı noktaların düzeltileceğini iletti.