GAZİPAŞA MYO AŞÇILIK PROGRAMI ARYA BEBEK İÇİN CUMA PAZARINDA

GAZİPAŞA MYO AŞÇILIK PROGRAMI  ARYA BEBEK İÇİN CUMA PAZARINDA
  • 20 Ekim, 2023
GAZİPAŞA MYO AŞÇILIK PROGRAMI ARYA BEBEK İÇİN CUMA PAZARINDA

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokul Aşçılık Programı öğretim elemanları ve öğrencileri ile Gazipaşa Belediyesi'nin ortak çalışması doğrultusunda 20-21-22 Ekim tarihlerinde planlanan ama ulusal yas dolayısıyla ertelenen Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivalinde sunacakları ürünleri Cuma pazarında satışa sundular.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ ve Gazipaşa MRB MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KAHYAOĞLU ile Gazipaşa MRB MYO öğretim elemanları stanttı ziyaret ettiler. Renkli ve çeşitli ürünlerin olduğu stant, Gazipaşa halkı tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Gazipaşa MRB MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KAHYAOĞLU önderliğinde her bir ürün için ciddi emek harcayan Aşçılık programımız öğretim elemanları Öğr. Gör. Hakan GÖRÜR, Öğr. Gör. Mehmet Burak YILMAZ, Öğr. Gör. Hilmiye KISA ve öğrencilerine, Gazipaşa Belediyesi'ne ve en önemlisi de Gazipaşa halkına teşekkürlerimizi sunarız.