GAZİPAŞA ŞAMPİYON

GAZİPAŞA ŞAMPİYON
  • 30 Aralık, 2022
GAZİPAŞA ŞAMPİYON

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde (ALKÜ) öğrenci ve personeline yönelik spor turnuvaları düzenlendi. Kıyasıya rekabetin sonunda kazananlara ödüllerini ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan verdi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Spor Bilimleri Fakültesinin katkılarıyla ALKÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Spor Turnuvaları düzenlendi. 28 Kasım – 29 Aralık 2022 tarihleri arasında futbol, basketbol ve voleybol branşlarında organize edilen turnuvalar “Futbol Erkek Öğrenci”, “Futbol Erkek Personel”, “Basketbol Erkek Öğrenci”, “Voleybol Kadın Öğrenci” ve “Voleybol Erkek Öğrenci” olmak üzere 5 farklı kategoride gerçekleştirildi. Turnuvada, toplam 69 karşılaşma oynanarak 500’ü aşkın öğrenci ve personel spor yapma imkânı buldu. Çekişmeli geçen turnuvaların ardından finale çıkan takımlar şampiyon olabilmek için kıyasıya yarıştı. Oynanan final maçları sonucunda birinci ve ikinci olan takımlara ödülleri ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan ile Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Alper Güngörmüş tarafından veridi.

Öğrenci kategorisinde Gazipaşa MRB MYO Erkek Futbol takımı ALKÜ Spor Bilimleri Fakültesini normal süresi 3-3 biten maçın ardından Penaltılarda 3-2 yenerek ŞAMPİYON oldu. Erkek Futbol takımımızın kupasını ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan tarafından takdim edildi. 

Kupa töreni sonrasında Gazipaşa MRB MYO Müdürü Doç. Dr. Yavuz UYSAL ile erkek futbol takımımız yemek yiyerek kutladı.

Turnuva süresince Fair-Play ve mücadeleyi elden bırakmayan Gazipaşa MRB MYO erkek futbol takımımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.