OKULUMUZDA ORGAN BAĞIŞI VE KADINA ŞİDDET KONULU SEMİNER

• 15 Kasım, 2019
OKULUMUZDA ORGAN BAĞIŞI VE KADINA ŞİDDET KONULU SEMİNER

Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulumuzda Organ Bağışı ve Kadına Şiddet konulu seminer düzenlendi.

Her yıl 3 - 9 Kasım tarihleri arasında organ bağışı haftası olarak T. C. Sağlık Bakanlığı tarafından çeşitli kurumlarda bilgilendirme yapılmaktadır. Her insanın bir gün ihtiyacı olabileceği düşüncesinden yola çıkılarak T. C. Sağlık Bakanlığı Alanya Organ Bağışı Koordinatörlüğü, organ bağışı haftasında Meslek Yüksekokulumuza gelerek sunumlarını gerçekleştirdiler.

Organ bağışının yanı sıra Kadına Şiddet semineri de verildi. Son günlerde artan ve halkımızın bilinçlenmesi için seminerler düzenlenmektedir. Organ Bağışı ve Kadına Şiddet Seminerine Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih UÇKAYA ve akademisyenler ile öğrencilerimizin katıldı.

Seminer bitiminde Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih UÇKAYA, yetkililere gerçekleştirdikleri sunum ve bilinçlendirmeden dolayı teşekkürlerini iletti.