REKTÖRÜMÜZÜN OKULUMUZA ZİYARETİ

• 08 Kasım, 2019
REKTÖRÜMÜZÜN OKULUMUZA ZİYARETİ

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem KALAN ALKÜ Gazipaşa Yerleşkesini ziyaret etti. Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan CENGİZ, Gazipaşa Mustafa Rahmi BÜYÜKBALLI Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih UÇKAYA ve öğretim elemanları tarafından çiçeklerle karşılandı.

Gazipaşa Havacılık ve Uzay Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhan CENGİZ, Gazipaşa Mustafa Rahmi BÜYÜKBALLI Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih UÇKAYA, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem KALAN ' a Gazipaşa Yerleşkesine teşrif etmelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Gazipaşa Yerleşkesi öğretim elemanları ile biraraya gelen Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem KALAN, tanışma ve bilgilendirme amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi.