SİVİL HAVA ULAŞTIRMA İŞLETMECİLİĞİ VE KABİN HİZMETLERİ ÖĞRENCİLERİNİN THK İNÖNÜ HAVACILIK YERLEŞKE GEZİSİ

• 24 Ekim, 2019

SİVİL HAVA ULAŞTIRMA İŞLETMECİLİĞİ VE KABİN HİZMETLERİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN THK İNÖNÜ HAVACILIK MERKEZİ GEZİSİ

ALKÜ Gazipaşa MRB MYO Ulaştırma Hizmetleri bölümü ikinci sınıf öğrencileri Eskişehir İNÖNÜ THK yerleşkesine ziyaret gerçekleştirdi. 18 – 20 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen gezi Öğretim Görevlisi Ömer YENİPAZARLI ve MYO sekreteri Bilal DURUSOY’un katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

İNÖNÜ THK yerleşkesinde, THK eğitmenlerinden Ufuk AKAR ‘ın THK hakkında genel bir bilgilendirme sunumu yapılmış olup akabinde yerleşke içerisinde yer alan MODEL UÇAK YAPIM VE ONARIM HANGARLARI ‘nın tanıtımı yapıldı. Hangarlarda yer alan benzinli ve akü ile çalışan motorlu model uçakların yanında okullarda da eğitimi verilen ahşap malzemeden yapılan model uçaklar da yer almıştır.

Yerleşke, büyük bir çim alana sahip olmasından dolayı, öğrencilere benzinli motorla çalışan kumandalı model uçak gösterisi yapıldı.

THK’de eğitim gören yamaç paraşütü kursiyerlerini izleme ve eğitim sırasında yapılan işlemler gösterildi.

Gezimizin son gününde öğrenciler Eskişehir’in ünlü parklarından Bilim Sanat ve Kültür PARK’ını gezme imkanı buldular. Parkta yer alan Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi, Hayvanat Bahçesi, Eti Sualtı Dünyası, Esminyatürk gibi birçok yeri gezerek Eskişehir gezisini tamamladılar.