• 22 Aralık, 2022

Yüksekokulumuz Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı öğrencileri Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsüne (BATEM) ziyarette bulundular. Öğrenciler Gıda Teknolojisi, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Merkezi Laboratuvarı ile Bitki Sağlığı Laboratuvarlarında yürütülen çalışmaları yerinde gördü. Daha sonra tıbbi ve aromatik bitki seralarında incelemelerde bulunan öğrenciler, son olarak Faydalı Böcek Üretim Birimi'nde teknik geziye katıldı. Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Ogr. Gör. Safiye Aşıklı; gerçekleştirilen teknik gezi ile öğrencilerin teorik derslerde öğrendikleri mesleki bilgiyi bizzat uygulama yaparak pekiştirme imkanı bulduklarını ifade etti.