• 01 Ekim, 2021

TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER PROGRAMINDA TÜRK TOHUMCULUK SEKTÖRÜ VE TARIMDA KARİYER KONUŞULDU.

29.09.2021 tarihinde Yüksekokulumuz yerleşkesinde Invictus Tohumculuk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zir. Müh. İsmail ÖZEL ile Tıbbi ve Aromatik Bitkiler programı Öğretim Görevlileri ve öğrencilerinin katıldığı 'Tarım sektöründe kariyer - Tohum Islahı' konulu etkinlik düzenlenmiştir. Öğrencilerimizin hazırladığı ikramlar ile samimi bir ortamda açık havada oldukça verimli ve keyifli bir söyleşi gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte konuşmacı İsmail ÖZEL öğrencilere tecrübelerini aktarmıştır. Söyleşinin sonunda katılımlarından dolayı İsmail ÖZEL'e öğretim görevlilerimiz tarafından plaket takdim edilmiştir.