'YANGINDA İNSANSIZ HAVA ARACI' KONULU KONFERANS

• 26 Ekim, 2023
'YANGINDA İNSANSIZ HAVA ARACI' KONULU KONFERANS

Gazipaşa Mustafa Rahmi BÜYÜKBALLI Meslek Yüksekokulu Şehit Süleyman GÜR Konferans Salonu'nda 'YANGINDA İNSANSIZ HAVA ARACI' konulu konferans düzenlenmiştir. Konferansa Gazipaşa - Alanya Havalimanı TB-2 pilotu Emin Arda ALTINDAĞ, Gazipaşa Mustafa Rahmi BÜYÜKBALLI Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KAHYAOĞLU ve akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

TB-2 pilotu ALTINDAĞ, Gazipaşa - Alanya Havalimanı'nda neden bulunduklarını, hem Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ile hem de diğer 112 acil durum birimleriyle işbirliğini güzel bir sunumla anlattı. Bunların yanında TB-2'nin özelliklerinden bahsederken ülkemize sunduğu faydaları öğrencilerimiz büyük bir ilgi ile takip etti. Sayın ALTINDAĞ'a Yüksekokulumuza gelip vermiş olduğu konferanstan dolayı teşekkür ediyoruz.