YÜKSEKOKUL VE HÜRKUŞ HAVACILAR TOPLULUĞUNUN KÖY OKULU ZİYARETİ

• 07 Mart, 2024
YÜKSEKOKUL VE HÜRKUŞ HAVACILAR TOPLULUĞUNUN KÖY OKULU ZİYARETİ

Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu ile ALKÜ Hürkuş Havacılar Topluluğunun birlikte düzenlediği köy okulu ziyareti gerçekleştirdi. Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KAHYAOĞLU, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Ömer YENİPAZARLI, Yüksekokul Sekreteri Bilal DURUSOY ile ALKÜ Hürkuş Havacılar Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Levent KAYA ve öğrencilerin katılımı ile Gazipaşa ilçesine bağlı KARATEPE İlkokulu ve Ortaokulu'na ziyaret gerçekleştirildi. Karatepe ilkokulu Müdürü Veli Bey ve öğretmenleri, Yüksekokul öğretim elemanlarını ve öğrencilerini karşıladı.

Ziyaret kapsamında, hocalar ve öğrenciler iş birliğinde okulun bahçesinde boyama çalışmaları yaptı. Bunun dışında köy okulunun içinde de çeşitli uçak, kitap, doğa vb. resimler yer aldı. Boyamalar gerçekleşirken üniversite öğrencileri ile ilkokul öğrencilerinin okulun bahçesinde çeşitli oyunlar oynayarak kaynaşması, sevginin gücünü bir kez daha ortaya çıkarmış oldu.

Okulun önünde hep birlikte çekilen fotoğrafın ardından ziyaret sonlandırıldı.

Karatepe köyünde bizleri ağırlayan ve destek veren Karatepe İlkokulu Müdürü Veli Bey ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.