YÜKSEKOKULDA KADINLAR GÜNÜ

• 05 Mart, 2024
YÜKSEKOKULDA KADINLAR GÜNÜ

Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu'nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü düzenlenen etkinlikle kutlandı. Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu ile ALKÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ALKUKAM) ile birlikte düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu Şehit Süleyman GÜR Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Etkinliğin moderatörlüğünü ALKÜKAM Müdürü Doç Dr. Meltem AKÇA; Konuşmacılar, Kadın Girişimci Feride'nin Bahçesi sosyal medya hesabı sahibi Feride AKÇOCUK, ALKÜ Turizm Fakültesi'nden Doç Dr. Tuna AKÇAY ve  Kadın Girişimci Konulu Sunumu gerçekleştiren Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Öğr. Gör. Ceyhan YILDIRIM yer aldı. Etkinliğe Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KAHYAOĞLU, öğretim elemanları ve öğrenciler katılım gösterdiler.

Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Öğr. Gör. Ceyhan YILDIRIM'ın Kadın Girişimci konulu sunumu ile başlayan etkinlik, Feride AKÇOÇUK'un Feride'nin Bahçesi isimli girişimcilik ruhunu nasıl gerçekleştirdiğiyle devam etmiş, ALKÜ Turizm Fakültesi'nden Doç Dr. Tuna AKÇAY'ın Tarihsel süreçte kadının yerini anlattığı sunumla son verildi.

Konuşmacılara hediyelerinin verilmesi ile etkinlik sona erdi.