Yüksekokulumuza Rektör Yardımcısı ve Genel Sekreter Yardımcımızın Nezaket Ziyareti

• 22 Haziran, 2022

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Kasım AYDEMİR ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Süleyman CEYLAN yüksekokulumuza nezaket ziyaretinde bulundular. Yüksekokul müdürlüğümüze atanan Doç. Dr. Yavuz UYSAL’a görevinde başarılar dileyen Prof. Dr. Özgür Kasım AYDEMİR; Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu’nun hem akademik hem de sosyal açıdan daha iyi bir noktaya gelmesi için kendisi de Gazipaşalı olan müdürümüzün elinden geleni yapacağına inandığını, bu noktada üniversite yönetimi olarak kendilerine düşen her türlü desteğin de verileceğini ifade etti. Yapmış oldukları ziyaret ve vermiş oldukları destek dolayısıyla teşekkürlerini ifade eden Doç Dr. Yavuz UYSAL ise akademik ve idari personel ile Gazipaşa’nın tüm paydaşları ile iş birliği içerisinde yüksekokulumuzu çok daha iyi bir noktaya getirmek için çalışacaklarını ifade etti.