YÜKSEKOKULUMUZDA MİKSOLOJİ EĞİTİMİ

• 23 Aralık, 2021
YÜKSEKOKULUMUZDA MİKSOLOJİ EĞİTİMİ

Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu İkram Hizmetleri Programı öğrencileri teorik derslerde gördükleri bilgileri Temel Miksoloji Eğitimi etkinliği ile pekiştirmeye devam etti. İkram Hizmeti Programı öğretim görevlileri tarafından gerçekleştirilen etkinlik kapsamında öğrenciler Miksoloji Sanatı, Türkiye’de miksolojinin yeri ve gelişimi, kokteyl türleri ve uluslararası alanda bilinen 30 adet farklı kokteyl yapımı hakkında bilgi sahibi oldu. Öğrenilen bilgilere ek olarak öğrencilerimiz Barmen Akın Bostan tarafından yapılan alkolsüz kokteylleri tadım yapma imkanı yakalamış oldu. Ayrıca öğrencilerimiz öğrendikleri bilgilerle beraber vizyonlarını geliştirerek kendi kokteyllerini yapma ve tatma imkanı yakaladılar. Meslek yüksek okulu mutfağında gerçekleşen etkinliğe katılımlarından dolayı Barmen Akın Bostan’a teşekkür ederiz.