YÜKSEKOKULUMUZUN KAYMAKAM ZİYARETİ

YÜKSEKOKULUMUZUN KAYMAKAM ZİYARETİ
  • 09 Eylül, 2021
YÜKSEKOKULUMUZUN KAYMAKAM ZİYARETİ

Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu idarecileri Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Gazipaşa MRB Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fikret IŞIK, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu. 

Ziyarete Yüksekokul Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ceyhan Yıldırım, Öğr. Gör. Mehmet Öztürk ve Yüksekokul Sekreteri Bilal Durusoy da katıldı. 

Yüksekokul hakkında kısa bir bilgilendirme yapan Işık; "Yüksekokulumuz 4 bölüm ve 6 programı, 29 akademik 4 idari personeli ile 706 öğrenciye eğitim vermektedir. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, İşletme Yönetimi, Turizm ve Otel İşletmeciliği, İkram Hizmetleri gibi bölge ihtiyaçlarına uygun programlarımızda öğrencilerimiz eğitim alıyor." dedi.

Sözlerinin devamında Müdür Işık, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan'ın mesleki eğitime çok önem verdiğini ve Gazipaşa yerleşkesini yakından takip ettiğini söyleyerek; "Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Laboratuvarı, Sera alanı, Uygulama Mutfağı, Servis Hizmetleri Salonu ile de uygulamalı olarak öğrencilerimizi mesleklerine hazırlıyoruz. Öğrenciler ile sektör temsilcilerini bir araya getirmeye gayret ederek öğrencilerin bir an evvel kariyerlerine başlamalarını önemsiyoruz. Uzun bir aradan sonra öğrencileri görmekten büyük mutluluk duyacağız.” diye belirtti.

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun'a, Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulunda kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını ve her türlü iş birliği için hazır olduklarını ifade etti.

Kaymakam Orhan Altun ise başarı dileklerini ileterek; Kaymakamlık olarak Gazipaşa MRB MYO’ya her zaman yardıma hazır olduklarını, el birliği ile güzel ve huzurlu bir Gazipaşa için çalışacaklarını söyledi. Kaymakam Altun, 20 Eylül’de başlayacak olan yüz yüze eğitim döneminin tüm akademisyen ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.