YÜKSEKOKULUN HAVALİMANI ZİYARETİ

• 29 Mart, 2024
YÜKSEKOKULUN HAVALİMANI ZİYARETİ

Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri bölümü öğrencileri Gazipaşa - Alanya Havalimanı'nın çeşitli birimlerine ve kısımlarına birtakım ziyaret gerçekleştirdiler. Ulaştırma Hizmetleri bölümü öğretim elemanları Öğretim Görevlisi Begüm Buse GÜVEN ve Öğretim Görevlisi Ömer YENİPAZARLI önderliğinde Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Sivil Hava ulaştırma Hizmetleri Programı öğrencileri havacılık dersleri kapsamında Gazipaşa - Alanya Havalimanı'na teknik gezi gerçekleştirdiler.

Terminal binası, uçuş kapıları, kule, ARFF, HAVAŞ hizmet binası gibi kısımları gördükten sonra ilgili yerlerin yetkili kişilerinden bilgi aldılar.

Bunlara ek olarak, günün yurt dışı uçuşlarından olan SAS Havayolları'nın operasyonunu da yerinde izleme ve gözlemleme fırsatı buldular.

Terminal önünde çekilen fotoğraf ile teknik gezi sonlandırılmış oldu.