ALKÜ GAZİPAŞA YERLEŞKESİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

• 09 Mart, 2023
ALKÜ GAZİPAŞA YERLEŞKESİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

ALKÜ Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu'nda görev değişimi meydana geldi. Müdürlük makamında yapılan devir teslim töreninde Gazipaşa MRB MYO Müdürü Doç. Dr. Yavuz UYSAL, görevini Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KAHYAOĞLU'na devretti.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu'nda görev değişimi meydana geldi. Yaklaşık bir yıldır Yüksekokul Müdürü olarak görevini sürdüren Doç. Dr. Yavuz UYSAL, görevini Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KAHYAOĞLU'na devretti. Saat 14:30'da Gazipaşa Yerleşkesinde yapılan devir teslim töreni, ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arife USLU GÖKÇEOĞLU ve Yüksekokulda görevli akademik personelin katılımıyla gerçekleşti. Törende konuşan Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KAHYAOĞLU, Doç. Dr. Yavuz UYSAL'a Yüksekokulda müdürlük süresince yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ederek, plaket ve çiçek takdim etti. UYSAL da, KAHYAOĞLU'na teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.